gipszkarton akusztikus álmennyezet, akusztikus dizájn álmennyezet, perforált mennyezeti lapok, rejtett világítás álmennyezet, integrált mennyezeti komponensek, előre gyártott egyedi komponensek, kazettás mennyezetek, rendszerképzés, álmennyezet képzésszervezés
Termék- és rendszerképzés a Vogl Deckensysteme-nél

Gyakorlati tapasztalatokból merítve, gyakorlati használatra

Mindig a lehető legkiválóbb minőségű és jövőorientált rendszereket szeretné kínálni ügyfelei számára? Ebben az esetben ne hagyja ki a Vogl Deckensysteme termék- és rendszerképzését!

A különböző akusztikus mennyezeti rendszerek között alapvető különbségek vannak a lapillesztési módozatok tekintetében. Workshopjaink során elméleti és gyakorlati tudást sajátíthat el minden szerelési művelettel kapcsolatban, továbbá sok hasznos trükköt is elleshet a Vogl termékek csúcskategóriás, modern belsőépítészetben való alkalmazhatóságáról. A Közép-Frankföldi Emskirchen településen található Kompetencia Központunk sok tapasztalati ismeretet oszt meg a gyakorlatban való felhasználás céljából. A Vogl rendszerképzés során a mennyezeti panelek függesztéséhez és összekapcsolásához kötődő tudásanyag mellett, lehetőséget kínál a telepítés alkalmával felmerülő, például a dilatációs hézagok és falcsatlakozások kialakításával, vagy integrált mennyezeti alkotóelemek szerelésével kapcsolatos problémák megoldásának elsajátítására is. Termék- és rendszerképzéseink rendelkezésre állnak számos témakörben, de elérhetőek akár egyedileg, az Ön igényeire szabottan is.  Egyaránt alkalmas projekt- és építésvezetőknek, szárazépítő szakembereknek, valamint belsőépítészeknek egyaránt. Ezen felül az értékesítésben dolgozó munkavállalóknak is remek lehetőséget jelent arra, hogy bővítsék szaktudásukat a mennyezeti rendszerek helyes szerelésével kapcsolatosan.

Témakörök

 • Különböző panelrendszerek és illesztéstípusok
 • Gyakorlatias lapelrendezés és helykihasználás a telepítés során
 • Helyes lemezillesztés az egyes rendszerek esetén
 • Gyakori falcsatlakozások, és azok megfelelő kialakítása
 • Dilatációs hézagok kialakítása – előírások, javaslatok
 • Integrált mennyezeti alkotóelemek – alapelvek, potenciális problémák
 • Különféle mennyezeti díszítőprofilok kivitelezése
 • Tipikus telepítési problémák és azok elkerülésének módjai

Célkitűzések

A szeminárium befejezését követően a résztvevők:

 • érteni, illetve hasznosítani is tudni fogják a jelenleg érvényben lévő szabványokat, előírásokat
 • képesek lesznek felismerni, valamint orvosolni a tipikus szerelési hibákat
 • tudni fogják, hogy miként lehet elkerülni a befejező vakolás, vagy végső felületképzés során jelentkező problémákat

Aktív támogatással a kiváló végeredményért

Szüksége lenne a szakértelmünkre a kivitelezés fázisában? Forduljon hozzánk bizalommal, mérnökcsapatunkkal készséggel állunk rendelkezésére. Legyen szó akár telefonos, akár a munkahelyszínen való segítségnyújtásról, ránk biztosan számíthat.