Kimagasló szakértelem az egyedi álmennyezetek terén

Tekintse meg számos nemzetközi és hazai referenciamunkánkat

Vogl akusztikus és dizájn mennyezetek

Válogasson szabadjára álmennyezeti termékeink széles kínálatából

Projekttámogatás a tervezéstől egészen a kivitelezésig

Több mint 50 év tapasztalat a csúcskategóriás mennyezeti rendszerek gyártásában

gipszkarton akusztikus álmennyezet, akusztikus dizájn álmennyezet, perforált mennyezeti lapok, rejtett világítás álmennyezet, integrált mennyezeti komponensek, előre gyártott egyedi komponensek, kazettás mennyezetek

Bemutatkozás

Családi tulajdonban működő vállalkozásként a fenntarthatóság, a folyamatosság és a rugalmasság jellemzi cégpolitikánkat. 1953-ban alakultunk, gyökereink a szerszám- és gépgyártásban rejlenek, melynek révén megannyi hasznos ismeretre tettünk szert a precíziós gyártási technikák terén. Ez a tapasztalat utánozhatatlan versenyelőnyt biztosít számunkra, a felhalmozott tudás kamatoztatásával állandó, magas szintű termékminőségre törekszünk. A németországi, Emskirchen településen létesült üzemünkben mindent helyben gyártunk a csúcskategóriás mennyezeti rendszerekhez, az elérhető legmodernebb berendezések használatával.

Legfontosabb alaptermékeink az akusztikus, dizájn, világítási- és klímaszabályozási rendszerekkel kombinált álmennyezetek. Specialitásaink közé pedig az egyedi, előre gyártott komponensek tartoznak. A stabil, biztonságos és bármely igényt kielégítő rögzítés érdekében termékkínálatunkban nagyszámú tartószerkezeti variáns szerepel a vázprofilok, függesztőkonzolok, csatlakozók és szerelési segédanyagok terén egyaránt.

A műszaki szakértelmet félretéve, számunkra azonban mindig az ügyfél a legfontosabb. Az ügyfél a jövőnk kulcsa. Célunk, hogy tartós és gyümölcsöző üzleti kapcsolatokat alakítsunk ki és tartsunk fenn.  Eredmény- és gyakorlatorientáltak vagyunk, a prémium minőségű termékek mellett ügyfeleinknek kiterjedt szolgáltatási portfóliót is kínálunk. Számos munkafázis átvállalásával időt takarítunk meg Önnek, a széleskörű projekttámogatással pedig az esztétikai és a használhatósági szempontból lehető legjobb végeredmény elérésében is folyamatosan közreműködünk.

gipszkarton akusztikus álmennyezet, akusztikus dizájn álmennyezet, perforált mennyezeti lapok, rejtett világítás álmennyezet, integrált mennyezeti komponensek, előre gyártott egyedi komponensek, kazettás mennyezetek

Mennyezeteink

Kifinomult mennyezeti rendszereink segítségével az építészek szabadjára engedhetik fantáziájukat, legyen szó légtisztító hatással kombinált akusztikai tervezésű álmennyezetről, modern dizájn lebegő mennyezetről, 3D vagy előre gyártott komponensekről. Innovatív mennyezeti megoldásokon keresztül – mint világítás (fénymodulok, rejtett világítás, feszített mennyezetek) vagy extra funkciókat biztosító technológiai berendezések integrálása – minden helyiséget karakteresen egyedivé varázsolhat.  A termékpalettánk kínálta fűtő- és hűtőmennyezetek nagyban hozzájárulnak a nem megújuló erőforrások megőrzéséhez és a környezet védelméhez, ezen felül az üzemeltetési költségeket is jelentősen csökkentheti alkalmazásukkal.


Akusztika
Akár légtisztító hatással bíró akusztikus álmennyezetre, akár a VoglToptec akusztikus vakolatrendszerünkre esik a választása, mindkét opció kimagasló teljesítménnyel rendelkező hangelnyelőként funkcionál a frekventált helyeken, ezáltal teremtve kellemes légkört az adott helyiségben. 

Dizájn
A modern mennyezeti dizájn a forma és a szín egymást erősítő egységére összpontosít. Legyen szó lebegő álmennyezetről, 3D vagy előre gyártott komponensekről, a Vogl Deckensysteme minden elképzelést valóra tud váltani, mégpedig magas fokú előregyártással. A szerkezet szétszerelve, a helyszínspecifikus követelményeknek megfelelően kerül leszállításra, újbóli összeállítása a munkaterületen történik gyorsan és egyszerűen.

Világítás
Végre valóra vált minden belső építész és tervező álma: a mennyezeti elemek és fényforrások tökéletesen házasított egységet alkotnak. A Vogl Deckensysteme tárházában a feszített mennyezetektől, az előre gyártott egyedi gipsz komponenseken át, a rejtett világítással kombinált darabokig minden fellelhető.

Klímaszabályozás
A fenntarthatóság alappillérei az energiaforrásokkal való takarékos gazdálkodás, valamint a működési költségek redukálása. Mindkét célkitűzés megvalósítására remek megoldást jelentenek a VoglThermotop fűtő-hűtő mennyezeti rendszerek. Használatukkal, megközelítőleg 40%-kal is csökkenthetőek az üzemeltetési költségek a hagyományos szellőztetőrendszerekhez viszonyítva.

gipszkarton akusztikus álmennyezet, akusztikus dizájn álmennyezet, perforált mennyezeti lapok, rejtett világítás álmennyezet, integrált mennyezeti komponensek, előre gyártott egyedi komponensek, kazettás mennyezetek

Filozófiánk

Szemléletmódunk fókuszában a minőségi, precíz és megbízható gyártás áll. A gipszkarton mennyezeti rendszereink sokféle funkcióval rendelkeznek pontosan annak érdekében, hogy megfeleljenek a modern álmennyezetekkel szemben támasztott összes követelménynek. Portfóliónk tartalmaz minden olyan terméket, ami nélkülözhetetlen a kiváló minőségű akusztikus álmennyezetek kivitelezéséhez. Célunk, hogy mennyezeti megoldásainkkal az épületeket forma, szín és teljesítmény által figyelemfelkeltővé tegyük, és tartósan értéket növeljük.


Forma
Mennyezeti elemeink sokféle formában elérhetőek, ezzel kínálva szinte korlátlan tervezői szabadságot.

Szín
Kreatív és látványos dizájn gyárilag színre festett mennyezeti elemekkel, változatos felületkezeléssel, illetve különféle perforációs mintákkal és hátoldali kasírozással kombinálva.

Teljesítmény
A Vogl mennyezeti rendszerek funkcionalitását sokrétűen kiegészítik a különböző mennyezeti alkotóelemek, úgy mint az integrált világítás, vagy a légtechnikai és tűzvédelmi berendezések.